مکانیزم درب اتوماتیک ریلی

در بازار امروز درب های اتوماتیک، ما شاهد انواع مختلفی از درب ها می باشیم که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند در این مقاله می خواهیم درباره یکی از پرطرفدارترین درب های اتوماتیک یعنی درب اتوماتیک ریلی صحبت کنیم و این محصول پرکاربرد را خدمتتان بیشتر معرفی نمائیم. معمولا از درب اتوماتیک ریلی برای ورودی پارکینگ ساختمان های اداری و مسکونی استفاده می کنند در سالیان گذشته برای درب پارکینگ از درب لولایی استفاده می شد که فضای زیادی را اشغال می کرد حال با جایگزین کردن درب اتوماتیک ریلی به جای درب لولایی فضای بسیار کمتری درگیر می شود. از مهمترین متعلقات این درب ریموت می باشد که برای باز و بسته کردن درب به آن نیاز دارید. درب اتوماتیک ریلی علاوه بر اینکه فضای کمی را درب پارکینگ به خود اختصاص می دهد، سهولت در باز و بسته شدن را نیز به همراه دارد. در درب اتوماتیک ریلی، جک ریلی یا جک کشویی در انتهای درب کشویی نصب می شود و به واسطه رابطی به نام دنده شانه ای به درب متصل می شود. مدار ریلی یا جک کشویی شبیه مدار جک بازویی می باشد که به نوسانات برق حساس می باشد و باید قبل از ورود جریان به مدار از یک محافظ برق استفاده نمود. اکثر بردهای جک ریلی مانند جک های بازویی قابلیت تنظیم دور موتور و کاهش سرعت آن را در انتهای کار و ترمز دارند. در حال حاضر اکثر مدارهای فرمان به طور کامل دیجیتال هستند.

انواع درب اتوماتیک ریلی

• درب اتوماتیک ریلی دو لنگه : این درب از دو لنگه درب ریلی در کنار یکدیگر تشکیل شده است که به هنگام باز و بسته شدن درب هر دو لنگه ها به طرف دو سمت دیوار کنار درب حرکت می کنند و بدین طور درب های اتوماتیک ریلی دو لنگه از نظر زمانی تقریبا به نصف زمان درب های تک لنگه برای باز و بسته شدن نیاز دارند. این درب برای پارکینگ های بزرگ و بسیار عریض کار آمد می باشد همچنین اگر در یک سمت دیوار پارکینگ فضای کافی برای مخفی شدن یک لنگه درب وجود نداشته باشد می توانید از درب اتوماتیک ریلی دو لنگه استفاده نمایید تا هم از فشار بر روی یک درب جلوگیری نمایید و هم درب در مدت زمان کمتری باز و بسته شود.

• درب اتوماتیک ریلی تک لنگه : این درب از یک لنگه تشکیل شده است که به هنگام باز و بسته شدن درب به داخل محفظه دیوار ورود و خروج می کند و امکان تردد را فراهم می آورد. این درب در مقایسه با نوع دو لنگه خود زمان بیشتری را برای باز و بسته شدن نیاز دارند و همچنین مورد استفاده آن ها برای پارکینگ های کم عرض می باشد.

بخش های اصلی تشکیل دهنده درب اتوماتیک ریلی

1. موتور و گیربکس
2. مدار فرمان
3. فلاشر
4. چشمی ایمنی یا فتوسل
5. ریموت
6. رسیور
7. برد الکترونیکی
8. شستی کنترل دستی ( برای اینکه در زمان نبود ریموت بتوان دب را باز و بسته نمود )
راه های باز و بسته کردن درب اتوماتیک ریلی
1. کارت
2. ریموت
3. گوشی هوشمند
4. کد
5. نزدیک شدن به درب برای باز شدن
مزایا و ویژگی های درب اتوماتیک ریلی
• سرعت عملکرد و قدرت بالا ( سرعت باز و بسته شدن بالا در مقایسه با درب لولایی )
• ذخیره کردن فضای پارکینگ
• سهولت در باز و بسته شدن ( قابلیت باز و بسته شدن با موبایل و ریموت )
• دارای حداقل صدا به هنگام باز و بسته شدن
• تامین امنیت بالا
• مناسب برای مکان های عریض
• قابلیت تردد بالا
• قابلیت نصب باطری ذخیره کننده برای کارکرد در زمان قطع برق
• مجهز به سنسورحرکتی و مادون قرمز برای کنترل و جلوگیری از برخورد با موانع

بررسی معایب درب اتوماتیک ریلی

درخصوص معایب این محصول نمی توان به موارد خاصی اشاره نمود شاید تنها ایراد این درب ها فضای عرضی زیاد برای نصب می باشد.

قیمت درب های اتوماتیک ریلی

از مهمترین عوامل تعیین کننده قیمت این درب ها می توان به تک لنگه یا دولنگه بودن، نوع موتور درب، متریال درب، سایز و ابعاد آن اشاره نمود.
شرکت پرشین پاور با در اختیار داشتن، بیش از 5000 متر سالن تولید، کادر مجرب، ماشین آلات مدرن و تجهیزات پیشرفته در کنترل کیفیت تولیدات خود، بزرگترین تولید کننده سیستم های درب اتوماتیک، ریلی و غیره در کشور محسوب می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در شرکت پرشین پاور در ارتباط باشید ما آماده ایم تا انواع خدمات و پشتیبانی های لازم را به شما عزیزان ارائه کنیم.
شماره های تماس : 36428701-021 / 36428706-021

 

سبد خرید
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من